Kleding, schoenen, accessoires én stijltips!

Adres

SUUS de Winkel
Nachtegaalstraat 36
3581 AK Utrecht
030-2145513

Merken

SUUS de Winkel opende begin 2007 haar deuren en verkoopt dameskleding van diverse o.a. Deense, Nederlandse en Franse merken. De collecties van het Deense Just female en Soaked in Luxury zijn bij ons verkrijgbaar. Naast deze merken verkopen wij ook de Nederlandse merken 10Days, Dante6, Penn&Ink en de fijne Franse collecties van American Vintage, Sessun, Leon&Harper en Nathalie Vleeschouwer. We hebben in de winkel dezelfde voorraad als online, zodat het altijd inzichtelijk is wat wij nog op voorraad hebben.Om je outfit compleet te maken, vind je bij ons diverse accessoires zoals riemen en armbanden van NOOSA-Amsterdam petite, tassen en sjaals van het prachtige Becksondergaard en liebeskind en pumps, sandalen en laarzen van Unisa. 

Advies

We adviseren onze klanten graag over kleur, pasvorm en combinaties onder het genot van een kopje koffie. Door de steeds wisselende, kleinere collecties blijft SUUS verrassen! 


Parkeren en bereikbaarheid

SUUS de Winkel is makkelijk te bereiken vanaf alle snelwegen via rotonde de berenkuil. Parkeren kun je in de straat of op de Maliebaan, hier is altijd voldoende parkeergelegenheid. Het is hier betaald parkeren van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 23.00 uur.

Bekijk hier de plattegrond.

Verfijn hieronder je opdracht

(of typ verder in de zoekbox hierboven):

producten

Zoek op prijs