Kleding, schoenen, accessoires én stijltips!

Ontstaan

De winkel SUUS, opgericht door Suzanne, is ontstaan vanuit het idee dat er iets miste in het winkelbeeld van Nederland. Het winkelbeeld bestaat inmiddels bijna overal uit de bekende ketens met dus ook overal dezelfde collecties. SUUS biedt daarom snel wisselende, stijlvolle maar ook betaalbare collecties die niet overal te koop zijn. Moderne, drukbezette vrouwen willen er graag eigentijds uitzien, maar hebben niet altijd de tijd om de hele stad door te lopen op zoek naar het geschikte item. Ook willen vrouwen best geholpen worden, als het maar niet te opdringerig wordt.

Persoonlijk

De vrouwen die bij ons in de winkel komen stellen dat stuk extra service in de winkel op prijs in hun toch al drukke bestaan. Dit betekent écht eerlijk advies, hulp met passen, de mogelijkheid tot het reserveren van artikelen, maar ook een kopje koffie en een leuk gesprek. Door de ongedwongen sfeer kun je rustig wekelijks binnenlopen of online kijken om te zien of er wat nieuws binnen is! Ook bieden wij de gehele collectie online aan, zodat onze klanten ook 's avonds en op zondag op hun gemak kunnen shoppen. De bestellingen kunnen natuurlijk ook in de winkel worden opgehaald.

Collectie

Je vindt in de winkel veel Scandinavische en Nederlandse merken omdat deze collecties een geweldige, eenvoudige stijl hebben. Ook hebben Deense en Nederlandse merken een goede pasvorm voor ons, we zijn tenslotte geen 18 meer...Daarnaast verkopen we een aantal prachtige Franse merken zoals American Vintage, Leon&Harper en Sessun.

Meiden van SUUS

De meiden die bij SUUS in de winkel werken zijn allemaal verschillend, want dat zijn onze klanten tenslotte ook! Wel hebben ze op een bepaalde manier affectie met mode en vinden ze het heerlijk om jullie te helpen en eerlijk advies te geven. Heb je tips voor ons hoe we jullie nog beter van advies kunnen voorzien, laat ons dit dan weten via het contactformulier.

Team van SUUS

Verfijn hieronder je opdracht

(of typ verder in de zoekbox hierboven):

producten

Zoek op prijs