Kleding, schoenen, accessoires én stijltips!

Ruilen / retourneren

Alle artikelen kunnen binnen 14 dagen gefrankeerd worden teruggezonden naar SUUS de Winkel of in de winkel worden teruggebracht. Artikelen kunnen alleen worden geretourneerd in onbeschadigde staat met prijskaartjes, ze moeten in dezelfde conditie verkeren en mogen niet gebruikt of gedragen zijn, passen mag uiteraard wel. Indien je een artikel wilt ruilen neemt SUUS de Winkel de kosten voor het toesturen van je nieuwe bestelling voor haar rekening. Omruilen is dus gratis.

In geval van retourneren vergoedt SUUS de Winkel de aankoopprijs van het product. Terugbetaling zal plaatsvinden binnen 7 dagen middels bankoverschrijving. Na het verstrijken van de zichttermijn wordt de koopovereenkomst een feit. Het kan voorkomen dat je per ongeluk een ander artikel ontvangt. Het artikel wordt dan kosteloos omgeruild voor het oorspronkelijk bestelde artikel, mits voorradig.

Levertijd

De levertijd vangt aan op het moment dat de betaling is ontvangen. Mocht een bestelling een langere levertijd dan 5 dagen hebben, dan stelt SUUS de Winkel je hiervan direct via de mail op de hoogte.

Klachtenprocedure 

Mocht je niet tevreden zijn over producten of diensten van SUUS de Winkel dan kun je vanzelfsprekend contact met ons opnemen. Wanneer er iets niet goed is aan het product, neem dan binnen twee maanden contact met ons op zodat wij eventueel tot herstel of vervanging van het
product over kunnen gaan. SUUS de Winkel bepaalt de wijze van reparatie/ herstel en verzending. De genoemde garantie geldt niet wanneer een product beschadigd is geraakt door onzorgvuldig gebruik, wanneer er wijzigingen door jou of derden zijn aangebracht, door verwaarlozing of andere aanmerkelijke schuld van de koper of normale slijtage. 

Verfijn hieronder je opdracht

(of typ verder in de zoekbox hierboven):

producten

Zoek op prijs