Kleding, schoenen, accessoires én stijltips!

Algemene voorwaarden SUUS de Winkel

Utrecht, mei 2010

Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden

Deze leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten en alle (overige) handelingen en rechtshandelingen tussen jou en SUUS de Winkel. Van deze voorwaarden kan slechts worden afgeweken, indien dit uitdrukkelijk schriftelijk is overeengekomen.

Totstandkoming overeenkomst

Op de website registreer je jezelf en kun je de gewenste artikelen selecteren en bestellen. De registratie dient volledig te zijn en op waarheid te berusten. Met het verzenden van het bestelformulier wordt de bestelling geplaatst en komt de overeenkomst tot stand. Met het plaatsen van de bestelling ga je tevens akkoord met de algemene voorwaarden van SUUS de Winkel.

Prijzen

Alle aangegeven prijzen op SUUS de Winkel zijn in euro inclusief BTW. Alle aanbiedingen/ afbeeldingen/ prijzen zijn onder voorbehoud van type/ scan fouten, minimale kleurverschillen door weergave op internet en/of wijzigingen door de fabrikant. Het kan voorkomen dat je een artikel hebt besteld en dat dit niet meer leverbaar is. Mocht dit het geval zijn, dan stellen we je daar zo snel mogelijk (per email) van op de hoogte. SUUS de Winkel biedt je in overleg een advies aan, anders komt de bestelling te vervallen en wordt jouw betaling retour gestort.

Betaling

Wanneer je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je een bevestigingmail met vermelding van de totale kosten, eventueel inclusief verzendkosten. SUUS de Winkel levert haar artikelen na betaling. Betalingen kunnen worden gedaan via het betalingssysteem iDEAL of door middel van een overschrijving. Indien gebruik wordt gemaakt van overschrijving wordt de bestelling maximaal 5 werkdagen voor je apart gehouden tot de betaling is ontvangen.

Verzenden / levertijd

SUUS de Winkel verstuurt haar bestellingen met TNT Post. We streven er naar de bestellingen die voor 15.00 uur geplaatst zijn nog dezelfde dag te versturen en deze zijn dus de volgende dag bij jou in huis. Gemiddeld is de levertijd tussen 1 en 5 dagen. Houd er rekening mee dat SUUS de Winkel alleen op werkdagen bestellingen verstuurd. Op bestellingen die in het weekend of tijdens nationale feestdagen worden besteld, wordt de eerstvolgende werkdag gereageerd. De verzendkosten bedragen € 5,- per bestelling. Je ontvangt een verzendingsbericht via de mail, zodra jouw bestelling is verzonden. Ook kan de bestelling in de winkel worden opgehaald, je betaalt dan geen verzendkosten. De bestelling wordt maximaal 5 werkdagen voor je apart gehouden. Voor verzendingen naar België en Duitsland zijn de kosten € 10,- per bestelling. Voor andere verzendtarieven naar het buitenland kun je contact met ons opnemen.

De levertijd vangt aan op het moment dat de betaling is ontvangen. Mocht een bestelling een langere levertijd dan 5 dagen hebben, dan stelt SUUS de Winkel je hiervan via de mail op de hoogte.

Ruilen / retourneren

Alle artikelen kunnen binnen 14 dagen gefrankeerd worden teruggezonden naar SUUS de Winkel of in de winkel worden teruggebracht. De poststempel van onze verzending is bepalend voor het vaststellen van de verzenddatum, vanaf dit moment geldt 14 dagen zichttermijn. Artikelen kunnen alleen worden geretourneerd in onbeschadigde staat met prijskaartjes, ze moeten in dezelfde conditie verkeren en mogen niet gebruikt of gedragen zijn, passen mag uiteraard wel. In geval van retourneren vergoedt SUUS de Winkel de aankoopprijs van het product. Terugbetaling zal plaatsvinden binnen 7 dagen middels bankoverschrijving. Na het verstrijken van de zichttermijn wordt de koopovereenkomst een feit.

Het kan voorkomen dat je per ongeluk een ander artikel ontvangt. Het artikel wordt dan kosteloos omgeruild voor het oorspronkelijk bestelde artikel, mits voorradig.

Mocht je een artikel willen ruilen/retourneren stuur dan een mail via het contactformulier op de website. Retouradres:SUUS de Winkel Nachtegaalstraat 36 3581 AK Utrecht. Vul het retourformulier volledig in en voeg dit bij het artikel dat retour wordt gestuurd.

Garantie en aansprakelijkheid

SUUS de Winkel is verantwoordelijk voor de door haar getoonde en geleverde artikelen en de levering ervan. Wanneer het afgeleverde niet aan de overeenkomst beantwoordt zal SUUS de Winkel het ontbrekende alsnog afleveren, dan wel overgaan tot herstel of vervanging van het afgeleverde artikel. SUUS de Winkel bepaalt de wijze van reparatie / herstel en verzending. Indien wordt besloten tot vervanging van het artikel, dien je binnen 2 maanden een nieuwe keus te maken. De genoemde garantie geldt niet indien het gebrek is ontstaan als gevolg van onoordeelkundig of onzorgvuldig gebruik, wanneer (zonder schriftelijke toestemming van SUUS de Winkel) jij of derden wijzigingen hebben aangebracht dan wel trachten aan te brengen, door verwaarlozing, het gekochte hebben aangewend voor doeleinden waarvoor de zaak niet bestemd is, ander aanmerkelijke schuld van de koper of normale slijtage. Indien vast komt te staan dat SUUS de Winkel toch aansprakelijk zou zijn voor enige schade, dan is de aansprakelijkheid gemaximeerd tot het netto factuur bedrag (factuurwaarde minus de BTW, eventuele andere overheidsheffingen en overige netto prijs verhogende factoren, zoals vervoerskosten) van de bestelling.

Overmacht

SUUS de Winkel is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting tegenover de koper indien zij daartoe gehinderd is door overmacht. Onder overmacht wordt onder andere en in ieder geval verstaan ernstige bedrijfsstoringen bij SUUS de Winkel en transportstagnatie.

Privacy

De gegevens die door jou aan SUUS de Winkel worden verstrekt zullen op geen enkele wijze aan derden worden doorgegeven of voor commerciële doeleinden worden gebruikt. Ze worden enkel gebruikt voor verzending van het gekochte artikel of om contact met je op te nemen over je bestelling.

Copyright

SUUS de Winkel is een geregistreerd handelsmerk. Het is verboden om zonder schriftelijke toestemming teksten en/of beeldmateriaal over te nemen, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken, Bij overtreding zal SUUS de Winkel juridische stappen ondernemen.

Alle rechten voorbehouden aan SUUS de Winkel

De algemene voorwaarden van SUUS de Winkel zijn gedeponeerd in het Handelsregister te Utrecht.

Verfijn hieronder je opdracht

(of typ verder in de zoekbox hierboven):

producten

Zoek op prijs